קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה

כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קרוק מסייה קלאסי, לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, ו כריך בשר חזיר וגבינה קרוק מסייה.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות טרה בלנקה" אוניקס " תערובת בורדו ההר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 103 דולר לבקבוק.
טרה בלנקה
טרה בלנקה" אוניקס " תערובת בורדו ההר
פטל ודובדבן עם הערות של סיגליות להרים מן הזכוכית להתערבב עם תבלין רך אלון קלוי על האף. טעמים חלקים ושופעים של פטל שחור, דובדבן שחור וקסיס עוטפים גרעין של טאנינים מלאים אך רכים ומובנים. ארז הערות עם נגיעות קלות של ספייס לקפל לתוך טעמים דובדבן ותותים מתמשכים מוקף ים של שוקולד עשיר על החיך.