שיבולת שועל - בננה Parfaits
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Parfaits שיבולת שועל בננה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 976 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקולד-שיבולת שועל Parfaits, תות וקרם קוקוס לילה Parfaits שיבולת שועל, ו בייליס פודינג Parfaits עם שיבולת שועל - אגוז קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקליפה: מחממים התנור ל 35
מערבבים את הקמח, שיבולת שועל, אגוזי מלך, סוכר וקמצוץ מלח בקערה. ממיסים את החמאה בסיר מעל חום בינוני ומבשלים עד חום בהיר, 6 דקות. מערבבים לתוך החומרים יבשים. לחץ על הבצק לתחתית מחבת springform 9 אינץ'.
אופים עד חום זהוב, 30 דקות.
הסר את הקרום מהתנור ומפזר עם השוקולד; תן לעמוד עד רך, ואז להפיץ עם החלק האחורי של כף. מקררים את קליפת העץ למקרר, 30 דקות. לשבור לחתיכות.
הפוך את קרם שיבולת השועל: למלא קערה גדולה עם קרח. מיקרוגל 3/4 כוס קרם עד רותח, 45 שניות. מחית שיבולת שועל, סוכר, קמצוץ מלח, וניל ואגוז מוסקט בבלנדר.
מעבירים לקערה ומניחים על הקרח; מקציפים עד קרירים ועבים. בקערה אחרת, לטאטא את הנותרים 3/4 כוס קרם עד פסגות רכות טופס; לקפל את מחית שיבולת שועל.
שכבה של קרם שיבולת שועל, בננות וקליפה כתושה ב 4 כוסות פרפה