צריך מרק ללא גלוטן? מרק צנון שוק עם דובדבנים בלסמי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, שומר וסלט צנון עם דובדבנים וגבינת עיזים, ו דובדבנים כבושים בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצלחת רדודה, מפזרים את הדובדבנים עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום והבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל מתרכך, כ -3 דקות. מערבבים את הצנון, צנון ירוק וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים את המרק על חום מתון עד הצנון רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
עבודה בקבוצות, מחית את מרק צנון בבלנדר ויוצקים אותו לסיר. מחממים את המרק ומתבלים אותו במלח ופלפל. מצקת את מרק הצנון לתוך קערות, העליון עם דובדבנים בלסמי לשרת.