תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל שיבולת שועל מצופה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו כרישה, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טרוטת אגוזי לוז מצופה, טרוטת אגוזי לוז מצופה, ו טרוטה מצופה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. טוחנים בגסות את שיבולת השועל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
2
מעבירים למנה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. מקציפים את הביצה והחלב בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב
ביצה
3
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
5
הסר ושמור את כל אבל על 2 כפות טפטוף מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הכרישה והשום למחבת ומבשלים עד למכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיף את הפטרוזיליה, בייקון, ומלח ופלפל לפי הטעם; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
בייקון
8
קו גיליון אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר. לדלות את הטרוטה בשיבולת השועל, לטבול בתערובת החלב ולאחר מכן בשיבולת השועל שוב, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פורל
חלב
שיבולת שועל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
9
מחממים את טיפות הבייקון השמורות בשמן זית במחבת גדולה נוספת על חום בינוני-גבוה. מטגנים את הטרוטה בקבוצות עד הזהב בצד אחד, על 3 דקות, ואז להעיף ומטגנים עד מבושל דרך, על 2 דקות יותר.