קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

שיבולת שועל-טרוטה מצופה

שיבולת שועל-טרוטה מצופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל שיבולת שועל מצופה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו כרישה, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טרוטת אגוזי לוז מצופה, טרוטת אגוזי לוז מצופה, ו טרוטה מצופה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. טוחנים בגסות את שיבולת השועל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
2
מעבירים למנה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. מקציפים את הביצה והחלב בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלבחלב
ביצהביצה
3
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
5
הסר ושמור את כל אבל על 2 כפות טפטוף מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הכרישה והשום למחבת ומבשלים עד למכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הפטרוזיליה, בייקון, ומלח ופלפל לפי הטעם; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
8
קו גיליון אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר. לדלות את הטרוטה בשיבולת השועל, לטבול בתערובת החלב ולאחר מכן בשיבולת השועל שוב, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
חלבחלב
שיבולת שועלשיבולת שועל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
9
מחממים את טיפות הבייקון השמורות בשמן זית במחבת גדולה נוספת על חום בינוני-גבוה. מטגנים את הטרוטה בקבוצות עד הזהב בצד אחד, על 3 דקות, ואז להעיף ומטגנים עד מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שמן זיתשמן זית
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מוסיפים את החומץ למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מגישים את הטרוטה עם כרישה וטפטוף עם רוטב חומץ
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
כרישהכרישה
פורלפורל
13
צילום: קייט מאתיס