שיבולת שועל-לחם צימוקים
שיבולת שועל-צימוקים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח שיבולת שועל, מים, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו שיבולת שועל-לחם צימוקים (ABM), לחם צימוקים שיבולת שועל רובין הוד (ABM), ו שיבולת שועל ללא גלוטן-לחם צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
לחם כפית קלות וחתול נשפך לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים 3/4 קמח לחם כוס, מים חמים, ושמרים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מערבבים שיבולת שועל ומים רותחים בקערה קטנה. מערבבים בצימוקים, דבש וקינמון; מגניב. תניח בצד.
מוסיפים 2 1/2 קמח לחם כוסות, קמח שיבולת שועל, קמח שעורה, מלח וחומץ לתערובת שמרים.
מוסיפים תערובת שיבולת שועל; מערבבים עד הבצק הרך (הבצק ירגיש דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק להידבק לידיים. צורה לתוך 2 (9 אינץ') כיכרות סגלגל. הפוך 3 חתכים מקבילים 1/4 אינץ ' עמוק על פני צמרות כיכרות באמצעות סכין חדה.
מניחים כיכרות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. תרסיס צמרות עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון אפייה; מגניב על מתלה חוט.