שיבולת שועל מיושנת עוגת תפוחים דבש
המתכון הישן שיבולת שועל דבש עוגת תפוחים יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. יש קינוח זה 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר חום, רסק תפוחים עבה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עוגת שיבולת שועל מיושנת, עוגת תפוחים מיושנת, ו עוגת תפוחים מיושנת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להכין עוגה, לשלב שיבולת שועל ו 1 כוס מים חמים בקערה קטנה; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 2 כפיות קינמון, סודה לשתייה, ומלח.
שלב 1 1/3 כוסות סוכר, רסק תפוחים, 1/3 כוס דבש, וביצים בקערה גדולה; לנצח עם מערבל במהירות גבוהה 1 דקה.
להוסיף תערובת שיבולת שועל; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לתערובת הסוכר; מכים היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת; מכים היטב. הבלילה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 48 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
כדי להכין ציפוי, להמיס חמאה בסיר כבד קטן על אש בינונית.
להוסיף 1/3 כוס סוכר 1/4 כוס דבש; לבשל 2 דקות או עד מבעבע, ערבוב כל הזמן. מערבבים בשקדים. במהירות לשפוך ציפוי על עוגה; להפיץ באופן שווה באמצעות מרית גומי.
עוגת צלייה 1 דקה או עד ציפוי הוא מבעבע וזהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מגישים עם ציפוי מוקצף; מפזרים קינמון טחון,אם תרצה.