קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייק ברזל שטוח עם שפשוף פלפל שלוש

סטייק ברזל שטוח עם שפשוף פלפל שלוש
נסו סטייק ברזל שטוח עם Pesto פלפל Piquillo, סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, ו Mojo סטייק שטוח ברזל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, סוכר, אבקת צ 'ילי, אבקת צ' יפוטלה, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל, וכמון בקערה קטנה עד מעורבב. לשפשף את תערובת תיבול על כל סטייקים ברזל שטוח, ואז לעטוף אותם בחוזקה עם ניילון נצמד. להשרות במקרר 2 עד 8 שעות (יותר טוב).
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת שוםאבקת שום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת בצלאבקת בצל
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מבשלים את הסטייקים על הגריל שחומם מראש עד מבושל במידה הרצויה של doneness, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני. אפשר לסטייקים לנוח במשך 5 דקות במיקום חם לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019