קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ

שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ
גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, עגבניות, כרוב ניצנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את ספינת קיטור עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים מלוחים ולהביא את המים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שים את כרוב ניצנים באוניית הקיטור, לכסות, ולבשל עד רך מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מסננים ומיד מעבירים את כרוב הניצנים לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם הירוק הבהיר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תן להם להתקרר במי הקרח במשך כ 1 דקה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
הניחו אותם על מגבת מטבח נקייה והתייבשו.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
תחתוך אותם לחצי אנכית, ישר דרך הליבה.
7
ב ווק גדול או מחבת ברזל יצוק, לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. הפעל את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות. להפוך את החום עד גבוה, להוסיף את כרוב ניצנים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחיתו קלות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9
מוסיפים את הבירה וממשיכים לבשל על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה בעיקר. להבות את המחבת על ידי הוספת מלאי הירקות, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה שניתן להדביק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
מקשטים עם עגבניות ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
מגישים באופן מיידי.