שיפודי אבטיח מלוחים עם גבינת עיזים הדרים ונענע
אם יש לכם גרגירי פלפל, עלי נענע, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. ציון זה לא כל כך מרהיב. סלט אבטיח וגבינת עיזים עם ויניגרט הדרים, לימונדה אבטיח ונענע עם שיפודי אוכמניות, ו סלט אבטיח וגבינת עיזים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
פורסים את גבינת העיזים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'. בקערה קטנה שלבו את גבינת העיזים עם גרידת לימון, גרגירי פלפל ושמן זית. זורקים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
טוחנים עלי כותרת של ורדים סוכר בבלנדר להכנת אבקה ומעבירים לקערה קטנה. טובלים כל קוביית אבטיח באבקת עלי הוורדים לציפוי.
מוציאים קוביות גבינת עיזים ושומרים את שמן ההדרים. משחילים לסירוגין את האבטיח, גבינת העיזים ועלי הנענע על שיפודים.
מזלפים את שמן זית ההדרים על השיפודים ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא חיית המחמד הנקמה של הטבע, נאט רוז פאסד. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).