שיפודי בקר וצדפות עם רוטב רומסקו
מתכון בשר בקר ושיפודי צדפות עם רוטב רומסקו יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 8 דקות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 1555 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 145 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב רומסקו, שיפודי סלמון וצדפות עם רומסקו, ו שיפודי שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודים במים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מחממים את הגריל. מחממים שמן טיגון ל 375 מעלות צלזיוס.
מרינדים את הצדפות והבקר בתיבול אידיוט.
בואו לשבת במשך 10 דקות בקירור.
בבלנדר מוסיפים את הפלפלים הקלויים, העגבניות, השקדים, השום, השמן והחומץ. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
התחל לשפד את הבקר, הצדפות והירקות. השתמש בכל. מחפרים את הפולנטה בקמח ומטגנים את האלות עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות.
מוציאים ומניחים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
על צלחת הגשה, ערמו את "צ ' יפס" הפולנטה עם בובת רוטב רומסקו בצד.
מניחים את השיפודים זה על גבי זה ומגישים חם.