קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

שיפודי בקר וצדפות עם רוטב רומסקו

שיפודי בקר וצדפות עם רוטב רומסקו
מתכון בשר בקר ושיפודי צדפות עם רוטב רומסקו יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 8 דקות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 1555 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 145 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב רומסקו, שיפודי סלמון וצדפות עם רומסקו, ו שיפודי שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2
משרים שיפודים במים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מחממים את הגריל. מחממים שמן טיגון ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מרינדים את הצדפות והבקר בתיבול אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
בואו לשבת במשך 10 דקות בקירור.
6
בבלנדר מוסיפים את הפלפלים הקלויים, העגבניות, השקדים, השום, השמן והחומץ. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
התחל לשפד את הבקר, הצדפות והירקות. השתמש בכל. מחפרים את הפולנטה בקמח ומטגנים את האלות עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מוציאים ומניחים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
על צלחת הגשה, ערמו את "צ ' יפס" הפולנטה עם בובת רוטב רומסקו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
10
מניחים את השיפודים זה על גבי זה ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות