קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

שיפודי בקר וצדפות עם רוטב רומסקו

שיפודי בקר וצדפות עם רוטב רומסקו
מתכון בשר בקר ושיפודי צדפות עם רוטב רומסקו יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 8 דקות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 1555 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 145 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב רומסקו, שיפודי סלמון וצדפות עם רומסקו, ו שיפודי שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2
משרים שיפודים במים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מחממים את הגריל. מחממים שמן טיגון ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מרינדים את הצדפות והבקר בתיבול אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
בואו לשבת במשך 10 דקות בקירור.
6
בבלנדר מוסיפים את הפלפלים הקלויים, העגבניות, השקדים, השום, השמן והחומץ. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
התחל לשפד את הבקר, הצדפות והירקות. השתמש בכל. מחפרים את הפולנטה בקמח ומטגנים את האלות עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מוציאים ומניחים על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
על צלחת הגשה, ערמו את "צ ' יפס" הפולנטה עם בובת רוטב רומסקו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מניחים את השיפודים זה על גבי זה ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות