שיפודי דגים במרינדה
שיפודי דגים במרינדה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, כוסברה, כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו שיפודי פטה במרינדה, שיפודי בקר במרינדה הויסין, ו שיפודי עוף בגריל במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדג לחתיכות אינץ 1 עבור skewering.In קערה קטנה, לטאטא יחד שמן זית, מיץ לימון, כוסברה, שום כתוש, פפריקה, מלח, כמון, כורכום, ופלפל קאיין.
מניחים חתיכות דגים בצלחת זכוכית.
יוצקים מרינדה על נתחי הדגים ומערבבים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
מניחים במקרר ולתת לדגים להשרות במשך 30 דקות. אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות אותם במים בעוד הדג הוא marinating. זה ימנע מהם להישרף על הגריל.תחמם את הגריל שלך. שיפוד חתיכות דגים, מחולק באופן שווה בין ארבעה שיפודי עץ. בנדיבות משמנים את הגריל.
מניחים את שיפודים על הגריל ומבשלים כ 10 דקות בסך הכל, מפנה פעם אחת במהלך הבישול, עד הקצוות הם השחמה ואת הדג מבושל דרך. חלק מהדגים עשויים להיצמד לגריל -- ככל שתהפכו אותם פחות, כך זה יקרה פחות.
מקשטים עם כוסברה קצוצה, אם תרצה.
מגישים עם פרוסות לימון טריזים. אלה הולכים נהדר עם צזיקי ו קישואים חמאת הלימון בגריל שלי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.