שיפודי הליבוט ופלפל אדום עם רוטב צ'ילי-ליים
שיפודי הליבוט ופלפל אדום עם רוטב צ'ילי ליים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 217 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, כוסברה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית נסו שיפודי הליבוט ופלפל אדום עם רוטב צ'ילי-ליים, שיפודי עוף צ'ילי ליים מנגו, ו שיפודי פירות בגריל עם צ'ילי וסיד (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא מיץ ליים טרי, 2 כפות שמן זית, 2 כפות סוכר, כוסברה טרייה קצוצה, צ ' ילי סראנו טחון בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.
בואו רוטב לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר כדי לאפשר טעמים להתמזג יחד. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (רוטב צ ' ילי ליים ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים ומקררים. להביא רוטב לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). חתיכות הליבוט חלופיות, חתיכות פלפל וחתיכות בצל על שישה שיפודי מתכת 10-12 אינץ'.
קבב טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית. גריל עד דגים הוא אטום במרכז וחרוך במקומות, הפיכת קבב מדי פעם, על 6 דקות.
מגישים קבב, עובר רוטב צ ' ילי ליים בנפרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.