קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

שיפודי טונה טריאקי

שיפודי טונה טריאקי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. מתכונים דומים: שיפודי טונה ג'ינג'ר טריאקי, שיפודי סלמון טריאקי, ו שיפודי סטייק טריאקי.

הוראות

1
הפוך רוטב טריאקי על ידי ערבוב רוטב סויה, מירין וסוכר בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
שים את סטייקים טונה בצלחת, להתהפך כמה פעמים כך שהם מצופים ברוטב, ואז להשאיר במקרר כדי לרבד לפחות 1 שעה ועד 2 hrs.To לבשל, לחמם מחבת גדולה. תוציא את סטייק הטונה מהמרינדה ותתייבש, ואז תמרח את כל השמן. מטגנים את הטונה במשך 2 דקות בכל צד, כך שהם עדיין ורודים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מן המחבת, ואז לשפוך את המרינדה ו 2-3 כפות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות כדי לחמם דרך. מסננים דרך מסננת לטבילה קטנה bowl.To מגישים, פורסים את הטונה המבושלת, מנגו ובצל האביב לחתיכות בגודל ביס. חוט על שיפודי עץ, ולאחר מכן לשרת חם או קר עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
בצל אביבבצל אביב
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.