שיפודי טלה וזית עם סלט מלפפונים
שיפודי טלה וזית עם סלט מלפפונים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 44 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 629 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו את גאראם מסאלה, פלפל גרוס, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל יווני עם סלט זיתים עגבניות, מלפפון וקלמטן, שיפודי בקר מזרחיים עם סלט מלפפונים, ו שיפודי טמפה מפולפלים עם סלט ורמיצ'לי ומלפפונים.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 8 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך כ-30 דקות
פטם קל. מרפדים תבנית בנייר כסף ומניחים בצד.
בקערה בינונית שלבו שמן, פטרוזיליה, גראם מרסלה, מלח שום, פלפל וכבש קוביות, ערבבו היטב לציפוי כל קוביות הטלה.
להכנת שיפודים מחליפים טלה, עגבנייה וזיתים. מסיימים עם חתיכת טלה כך שיהיו 3 קוביות טלה לשיפוד.
מניחים שיפודים על תבנית אפייה מוכנה. לצלות 4 כדי 6 סנטימטרים ממקור חום עבור 2 דקות לכל צד עבור 8 כולל דקות.
מגישים שיפודים חמים עם פיתות, סלט מלפפונים ורוטב צזיקי.
רעיונות הגשה: שיפודי רוזמרין יהיו פנטסטיים עם הקבבים האלה. הקפידו לעטוף עלי רוזמרין חשופים בנייר כסף כדי שלא יישרף.
בקערה בינונית שלבו את כל המרכיבים וזרקו לאיחוד.