שיפודי טלה וזית עם סלט מלפפונים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 44 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 629 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו את גאראם מסאלה, פלפל גרוס, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל יווני עם סלט זיתים עגבניות, מלפפון וקלמטן, שיפודי בקר מזרחיים עם סלט מלפפונים, ו שיפודי טמפה מפולפלים עם סלט ורמיצ'לי ומלפפונים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק 8 (10 אינץ'), ספוגים במים למשך כ-30 דקות
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
פטם קל. מרפדים תבנית בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ
3
בקערה בינונית שלבו שמן, פטרוזיליה, גראם מרסלה, מלח שום, פלפל וכבש קוביות, ערבבו היטב לציפוי כל קוביות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בשר טלה
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קלופה, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי