תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון וצ'יפס מטוגנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, בירה, פילה שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בלילת בירה דגים וצ'יפס, דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה, ו דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות דקות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
2
מערבבים תפוחי אדמה ומים כדי לכסות בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב קמח הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מוסיפים בירה, מקציפים עד חלקה. כיסוי וצינה 1 שעה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בירה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
תפוח אדמה מסונן היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
6
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' למחבת כבדה; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מטגנים תפוחי אדמה, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.