קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

שפמנון וצ'יפס מטוגנות

שפמנון וצ'יפס מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון וצ'יפס מטוגנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, בירה, פילה שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בלילת בירה דגים וצ'יפס, דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה, ו דגים וצ'יפס מטוגנים בבירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות דקות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
2
מערבבים תפוחי אדמה ומים כדי לכסות בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב קמח הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מוסיפים בירה, מקציפים עד חלקה. כיסוי וצינה 1 שעה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
תפוח אדמה מסונן היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' למחבת כבדה; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מטגנים תפוחי אדמה, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
מסננים על מגבות נייר; מפזרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל. לטבול דגים בבלילה; בזהירות להוסיף מחבת, ומטגנים, 2 פילה בכל פעם, 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים עם צ ' יפס וחומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
צ ' יפסצ ' יפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.