שיפודי טלה עדינים עם טימין ו-Haricots Vert
אם יש לך עלי קורנית, שעועית ירוקה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: מועדון 55 שעועית ירוקה, סלט שעועית ירוקה, ו Haricots Verts Almondine.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. שיפוד הטלה על שיפודי הבמבוק, משאיר מעט מקום בין כל חתיכת טלה, ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים כבש ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד למרכז החלקים הגדולים לרשום 125 עד 130 ° F על מדחום קריאה מיידית כבש משחימים היטב על כל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת גדולה ואוהל עם רדיד אלומיניום.
בינתיים, להוסיף בשר בקר קורנית למחבת חמה, באמצעות כף עץ לגרד חתיכות משחימים את התחתית של מחבת. אפשר להגיע לרתיחה, ואז להסיר מחום ולהקציף ב 1 כף חמאה קרה. תניח בצד.
מוסיפים שעועית למים רותחים ומבשלים עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
ניקוז. חזור לסיר עם כפית הנותרים של חמאה, ומערבבים למעיל.
מגישים עם רוטב טלה ותימין.