שיפודי עגבניות שרי צלויים עם רוטב בזיליקום
שיפודי עגבניות שרי צלוי עם רוטב בזיליקום נטול גלוטן,, צמחונית וקטוגנית ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מיונז רוטב, עלי בזיליקום, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלט עגבניות שרי עם חלב חמאה-רוטב בזיליקום, שיפודי עגבניות-בזיליקום, ו שרפה ארקטית צלויה עם רוטב בזיליקום ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
בזיליקום תהליך, מזון הלמן או הטוב ביותר רוטב מיונז עם שמן זית, מים, חומץ ושום בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה; להפריש.
לזרוק עגבניות שרי עם רוטב בזיליקום כף 1. שיפוד 2 עגבניות על כל שיפוד * ומסדרים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף או רדיד אלומיניום. עגבניות מטאטאים, פונה פעם אחת, עד חרוך מעט ורך, על 2 דקות.
הסר למגש, ולאחר מכן להוסיף גבינה לכל שיפוד.
* אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות לפחות 30 דקות לפני השימוש.