שיפודי פטריות-צדפה
שיפודי פטריות-צדפה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם קליפת תפוז, מיץ תפוזים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו שיפודי פטריות-צדפה, מחבת צרוב שרימפס ושיפודי צדפה, ו שיפודי שרימפס מתובלים וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 425°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם נייר קלף בישול. בקערה בינונית, מערבבים מיץ תפוזים, סוכר חום, קליפת תפוז, זנגביל ושום.
להוסיף צדפות; לזרוק מעיל.
מניחים 1 צדפה בכל כובע פטריות. לעטוף כל אחד עם פרוסת בייקון 1, מצדפות. מאובטח עם קיסם. לטבול בתערובת מיץ תפוזים; מקום במחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד פטריות מכרז צדפות אטומים. אם תרצה, להחליף כל קיסם עם שיפוד עץ 4 אינץ'.