קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

שכבות מונטה כריסטו

שכבות מונטה כריסטו
מונטה כריסטו סטרטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו Monte Cristo Strata, שכבת וופל מונטה כריסטו, ו Monte Cristo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 וחמאה זכוכית 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מסדרים שליש מהלחם בתחתית המנה ומתפשטים עם חצי מהחרדל. למעלה עם חצי חזיר, 1 כף של טרגון ושליש מגבינת Gruyre. חזור על שכבות, עוזב את השכבה האחרונה של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה בינונית, לטאטא את החלב עם הביצים ואת העונה בנדיבות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את פודינג באופן שווה על המנה, לחיצה על הלחם כדי לספוג את הנוזל. ללטף את הגבינה הנותרת על גבי ולכסות עם גיליון נייר קלף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים את השכבות במרכז התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד מבעבע משחי על הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר את הקלף והפעל את המטאטא. לצלות במשך כ 3 דקות, רק עד העליון הוא זהב מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
תן לנוח במשך 10 דקות, ואז לחתוך את השכבה לריבועים לשרת.