שכבות מונטה כריסטו
מונטה כריסטו סטרטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו Monte Cristo Strata, שכבת וופל מונטה כריסטו, ו Monte Cristo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 וחמאה זכוכית 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מסדרים שליש מהלחם בתחתית המנה ומתפשטים עם חצי מהחרדל. למעלה עם חצי חזיר, 1 כף של טרגון ושליש מגבינת Gruyre. חזור על שכבות, עוזב את השכבה האחרונה של גבינה.
בקערה בינונית, לטאטא את החלב עם הביצים ואת העונה בנדיבות עם פלפל שחור.
יוצקים את פודינג באופן שווה על המנה, לחיצה על הלחם כדי לספוג את הנוזל. ללטף את הגבינה הנותרת על גבי ולכסות עם גיליון נייר קלף בחמאה.
אופים את השכבות במרכז התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד מבעבע משחי על הקצוות.
הסר את הקלף והפעל את המטאטא. לצלות במשך כ 3 דקות, רק עד העליון הוא זהב מבעבע.
תן לנוח במשך 10 דקות, ואז לחתוך את השכבה לריבועים לשרת.