שכבות נקניקיות איטלקיות
שכבות נקניקיות איטלקיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. תמורת 1.22$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 449 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-32 גרם שומן כל אחת. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש נקניק טחון עדין, פטרוזיליה, פטריות ואגוז מוסקט טחון. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. שכבות נקניקיות איטלקיות, שכבות נקניקיות איטלקיות מלוחות ושכבות נקניקיות דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
בעזרת 1/4 כוס חמאה מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם בחמאה.
מניחים מחצית מהלחם, עם צד החמאה כלפי מטה, בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות והבצל בשארית החמאה.
מפזרים מלח ופלפל. כף מחצית מתערובת הפטריות על הלחם בתבנית מוכנה. מעל חצי מהנקניק והגבינה.
שכבות עם שארית הלחם, תערובת הפטריות, הנקניק והגבינה. בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, חרדל דיז'ון, אגוז מוסקט וחרדל טחון.
יוצקים מעל גבינה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, מכוסה, ב-350 מעלות למשך 50 דקות. לגלות; אופים 10-15 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.