קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

שכבות נקניקיות איטלקיות

שכבות נקניקיות איטלקיות
שכבות נקניקיות איטלקיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. תמורת 1.22$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 449 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-32 גרם שומן כל אחת. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש נקניק טחון עדין, פטרוזיליה, פטריות ואגוז מוסקט טחון. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. שכבות נקניקיות איטלקיות, שכבות נקניקיות איטלקיות מלוחות ושכבות נקניקיות דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בעזרת 1/4 כוס חמאה מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
מניחים מחצית מהלחם, עם צד החמאה כלפי מטה, בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות והבצל בשארית החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים מלח ופלפל. כף מחצית מתערובת הפטריות על הלחם בתבנית מוכנה. מעל חצי מהנקניק והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שכבות עם שארית הלחם, תערובת הפטריות, הנקניק והגבינה. בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, חרדל דיז'ון, אגוז מוסקט וחרדל טחון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים מעל גבינה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
8
אופים, מכוסה, ב-350 מעלות למשך 50 דקות. לגלות; אופים 10-15 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.