קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

"של אמא" מקלות נענע

ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לא BLT של אמא שלך # baconth, ירוק של אמא, ו Florentiner à la Mama.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° ושמן וקמח 9 " מחבת עוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית מקציפים יחד קמח ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בדוד כפול, להמס שוקולד וחמאה, ערבוב מדי פעם עד חלקה. להפריש עד מגניב לגעת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מקציפים ביצים עד קצף ומערבבים בסוכר, שוקולד נמס, וניל ותמצית מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים קמח, מלח ושוקולד צ ' יפס, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים למחבת ואופים במשך 20-25 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס יוצא נקי. להפריש להתקרר בעת ביצוע מילוי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה של מערבל לעמוד לשלב חמאה, סוכר, שמנת, תמצית מנטה וניל ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים דק על בראוניז מקורר. להחזיר בראוניז למקרר בעת ביצוע זיגוג כך מילוי יש הזדמנות להקשיח (כמה דקות במקפיא גם יעשה את העבודה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
כדי להכין זיגוג: ממיסים שוקולד וחמאה בדוד כפול ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
להסיר מהחום ולהניח בצד עד שזה מגניב לגעת. זיגוג לטפטף על מילוי המשרד הצונן. להטות את המחבת קדימה ואחורה עד זיגוג מכסה את פני השטח כולו. להכניס למקרר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים לרצועות 2 1/4 "ארוך ו 3/4" רחב. החזר רצועות למקפיא עד שתהיה מוכן להגיש.