תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים קמח, מלח ושוקולד צ ' יפס, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים למחבת ואופים במשך 20-25 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס יוצא נקי. להפריש להתקרר בעת ביצוע מילוי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה של מערבל לעמוד לשלב חמאה, סוכר, שמנת, תמצית מנטה וניל ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים דק על בראוניז מקורר. להחזיר בראוניז למקרר בעת ביצוע זיגוג כך מילוי יש הזדמנות להקשיח (כמה דקות במקפיא גם יעשה את העבודה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
9
כדי להכין זיגוג: ממיסים שוקולד וחמאה בדוד כפול ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
להסיר מהחום ולהניח בצד עד שזה מגניב לגעת. זיגוג לטפטף על מילוי המשרד הצונן. להטות את המחבת קדימה ואחורה עד זיגוג מכסה את פני השטח כולו. להכניס למקרר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים לרצועות 2 1/4 "ארוך ו 3/4" רחב. החזר רצועות למקפיא עד שתהיה מוכן להגיש.