שלוש גבינה אפויה פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלוש גבינה אפויה פנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. אם יש לך פלפל, קורנפלור, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארבע גבינות פנה אפוי, ארבע גבינה אפויה פנה, ו פנה אפוי עם חצילים, עגבניות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
בעוד הבצל מבשל, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים קורנפלור ו 1/2 כוס חלב בקערה קטנה.
מוסיפים 3 1/2 כוסות חלב לבצל; מביאים לרתיחה. מערבבים בהדרגה בתערובת קורנפלור. לבשל 2 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מן החום, ומערבבים מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מוסיפים גבינות צ ' דר ומוצרלה, מערבבים עם מקציף עד שהגבינות נמסות. מערבבים בפסטה.
יוצקים תערובת פסטה באופן שווה לתוך 6 (2 כוס) מנות gratin או ramekins מצופה ספריי בישול.
מערבבים גבינת פרמזן ופירורי לחם; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע העליון הוא חום.