קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שלוש שכבות עוגת שוקולד עם ציפוי

שלוש שכבות עוגת שוקולד עם ציפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד שכבה שלוש עם ציפוי. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קקאו תהליך הולנדי כגון rodelle, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. נסו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 3 8 מחבתות עגולות אינץ'. אם תרצה, ישבנים קו עם סיבובים של parchment.In סיר, להביא את המים לרתיחה. כבה חום ומערבבים בשוקולד, אבקת קקאו וקפה מיידי. מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל. להפריש להתקרר במשך כ -10 דקות.בינתיים, לנפות יחד שני קמחים, סודה לשתיה ו salt.In קערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הסוכר והכה על בינוני גבוה במשך כ 3 דקות, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות. להפחית את מהירות המערבל בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים לאט כמה כפות בכל פעם. מקציפים רק עד incorporated, ואז להכות את השמנת החמוצה.עם מיקסר עדיין נמוך, להוסיף את תערובת הקמח ואת תערובת השוקולד לסירוגין, מסתיים עם הקמח. לגרד את הצדדים של הקערה שוב לערבב היטב אבל לא overbeat. מחלקים את הבלילה בין שלוש המחבתות ואופים במשך כ 23 דקות או עד עוגות באביב בחזרה כאשר נגע. ייתכן שיהיה עליך לערבב את העוגות בתנור באמצע כל כך theyll לאפות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט, ואז להפוך ולתת מגניב לחלוטין לפני ציפוי.ציפוי: כדי להפוך את הציפוי, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד מעורב היטב, ולאחר מכן להוסיף את אבקת הקקאו והכה עד מעורב זה צריך להיראות מתפורר ודביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים את השמנת החמוצה והמלח ומכים היטב, ואז מוסיפים בהדרגה את השמנת, מגרדים את הצדדים של הקערה, עד שהציפוי מתחיל להיראות חלק וקטיפתי. לטעום ולהתאים סוכר ושמנת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס קמח עוגה3/4 כוס קמח עוגה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו בסגנון טבעיאבקת קקאו בסגנון טבעי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות ארוז סוכר חום כהה1/2 כוסות ארוז סוכר חום כהה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו כהה או הולנדי של הרשי כגון Rodelleקקאו כהה או הולנדי של הרשי כגון Rodelle3largesביצים בטמפרטורת החדר ומוכה קלות בקערה נפרדתביצים בטמפרטורת החדר ומוכה קלות בקערה נפרדת11 קילו קישואים,קפה נמס או אבקת אספרסוקפה נמס או אבקת אספרסו108אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס קמח לכל מטרה-לשקול את זה אם אתה יכול3/4 כוס קמח לכל מטרה-לשקול את זה אם אתה יכול4(חוֹרֶף)שמנת כבדה ועוד לפי הצורך (או להשתמש בשילוב של שמנת וחלב שלם)שמנת כבדה ועוד לפי הצורך (או להשתמש בשילוב של שמנת וחלב שלם)1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטה1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)שמנת חמוצה, טמפרטורת החדרשמנת חמוצה, טמפרטורת החדר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר (2 מקלות)חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר (2 מקלות)8(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותק, קצוץ-כל מותג הוא בסדרשוקולד לא ממותק, קצוץ-כל מותג הוא בסדר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות סוכר מנופה, לנפות או לאוורר לפני השימוש (אודותכוסות סוכר מנופה, לנפות או לאוורר לפני השימוש (אודות