תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד שכבה שלוש עם ציפוי. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קקאו תהליך הולנדי כגון rodelle, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. נסו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 3 8 מחבתות עגולות אינץ'. אם תרצה, ישבנים קו עם סיבובים של parchment.In סיר, להביא את המים לרתיחה. כבה חום ומערבבים בשוקולד, אבקת קקאו וקפה מיידי. מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל. להפריש להתקרר במשך כ -10 דקות.בינתיים, לנפות יחד שני קמחים, סודה לשתיה ו salt.In קערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הסוכר והכה על בינוני גבוה במשך כ 3 דקות, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות. להפחית את מהירות המערבל בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים לאט כמה כפות בכל פעם. מקציפים רק עד incorporated, ואז להכות את השמנת החמוצה.עם מיקסר עדיין נמוך, להוסיף את תערובת הקמח ואת תערובת השוקולד לסירוגין, מסתיים עם הקמח. לגרד את הצדדים של הקערה שוב לערבב היטב אבל לא overbeat. מחלקים את הבלילה בין שלוש המחבתות ואופים במשך כ 23 דקות או עד עוגות באביב בחזרה כאשר נגע. ייתכן שיהיה עליך לערבב את העוגות בתנור באמצע כל כך theyll לאפות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט, ואז להפוך ולתת מגניב לחלוטין לפני ציפוי.ציפוי: כדי להפוך את הציפוי, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד מעורב היטב, ולאחר מכן להוסיף את אבקת הקקאו והכה עד מעורב זה צריך להיראות מתפורר ודביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים את השמנת החמוצה והמלח ומכים היטב, ואז מוסיפים בהדרגה את השמנת, מגרדים את הצדדים של הקערה, עד שהציפוי מתחיל להיראות חלק וקטיפתי. לטעום ולהתאים סוכר ושמנת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)