קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

מרק בקר ושעורה

מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 341 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם לסתיו. אם יש לך גזר, חרדל חום חריף, עלה דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 81%, המנה הזו סופר. סדרת מרק בקר - חלק 2: מרק בקר ושעורה, מרק שעורה בקר ומרק שעורה בקר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג. בשר בקר חום בטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוציאים ומניחים בצד.
3
באותה מחבת מטגנים את הבצל, הגזר והפטריות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מערבבים פנימה 4 כוסות מרק, חרדל, טימין, עלה דפנה ובשר בקר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה אחת או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים פנימה את השעורה, המלח, הפלפל ושארית המרק. מחזירים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעורה רכה. לזרוק את עלה דפנה. מערבבים פנימה בייקון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שעורהשעורה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים