קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות7
ציון בריאות3
מגזין

קרם ברולה דלעת

קרם ברולה דלעת
קרם ברולה דלעת עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתאים ל-7 מנות. תמורת 58 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 423 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם יש לכם סוכר חום, קינמון טחון, פלפל אנגלי טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת מתמסר}, קרם ברולה דלעת וקרם ברולה דלעת.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
2
טורפים חלמונים וסוכר חום יחד בקערה גדולה. מערבבים פנימה שמנת כבדה, מחית דלעת, פלפל אנגלי, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
עוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכותעוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכות
שמנת כבדהשמנת כבדה
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס למברוסקו1/2 כוס למברוסקו
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
3
מחלקים את תערובת הדלעת בין שבעה (5 אינץ') רמקינים במרחק של כ-1/2 אינץ' מהחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את הרמקינס בתבנית אפייה וממלאים בתבנית מים חמים עד שיגיעו עד מחצית דפנות הרמקינס.
מרכיבים שתצטרך
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
ציוד שתשתמש בו
4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
6
מוציאים את הרמקינים ומקררים עד להתקררות מלאה, לפחות שעתיים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים כ-1 כף סוכר על כל קרם ברולה. ממיסים את הסוכר עם לפיד שף עד שהוא פריך וחום כהה, 1 עד 2 דקות. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים

יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes

ניתן לשלב קרם ברולה עם שמפניה, פורט טאוני וסאוטרנס. Sauternes, Tawny Port ושמפניה משלימים כולם קרם ברולה שמנת. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. Cristal 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.