שלש את עוגיות הג'ינג'ר
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, שורש ג'ינג'ר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו עוגיות ג'ינג'ר משולשות, עוגיות ג'ינג'ר משולשות, ו עוגיות ג'ינג'ר משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד חלקה. הכה בביצה ודבשה.
מערבבים את הקמח, זנגביל טחון, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת דבשה באמצעות כף עץ.
מערבבים בג ' ינג ' ים טריים ומגובשים. מכסים, ומקררים בצק לפחות 2 שעות, או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). צור בצק לכדורי 1 אינץ', והנח כ-2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליון עוגיות ungreased.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה. מגניב על מדפים תיל.