קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שלש את עוגיות הג'ינג'ר

שלש את עוגיות הג'ינג'ר
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, שורש ג'ינג'ר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו עוגיות ג'ינג'ר משולשות, עוגיות ג'ינג'ר משולשות, ו עוגיות ג'ינג'ר משולשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד חלקה. הכה בביצה ודבשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את הקמח, זנגביל טחון, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת דבשה באמצעות כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
סודה לשתייהסודה לשתייה
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
3
מערבבים בג ' ינג ' ים טריים ומגובשים. מכסים, ומקררים בצק לפחות 2 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). צור בצק לכדורי 1 אינץ', והנח כ-2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור