שמנת של מרק עוף
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בשר עוף, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שמנת של מרק עוף, שמנת של מרק עוף, ו שמנת של מרק עוף.
הוראות
בסיר 3 ליטר, שמן חום. מערבבים בהדרגה קמח.
תן לזה ליצור משחה, או רוקס. לאחר מכן, מערבבים בהדרגה את החלב וממשיכים לערבב עד מעובה.
מוסיפים עוף לתערובת רוטב לבן.
מוסיפים סוכר, מלח, פלפל ואבקת שום.
מערבבים היטב ומבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.
אם המרק אינו עבה כמו הרצוי, מערבבים כמות קטנה של עמילן תירס עם כמות קטנה של מים ומוסיפים למרק. מבשלים במשך 10 דקות.