שנקי טלה מתובלים דביקים
אם יש לכם שמן זית, מקל קינמון, מולסה רימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית נסו רובי כבש מתובל שאנקס, מרגוז-כבש מתובל שנקס עם חומוס, ו כבש מתוק מתובל שנקס עם חבושים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
להוסיף 1 כף שמן קטן, הדוק lidded תבשיל ושוק חום במשך כמה דקות, פונה כמו שאתה הולך.
מוסיפים שמן ובצל הנותרים למחבת ומבשלים כ 10 דקות עד רך.
מוסיפים שום ותבלינים ומבשלים 4 דקות יותר. עצה בעגבניות ומניות, ואז לקנן את השוקיים בחזרה בצדדים שלהם. מביאים לרתיחה, מכסים ומכניסים לתנור. מבשלים 2 שעות: הפעל את השנקים מדי פעם.
הסר את המכסה ומערבבים דרך מולסה, משמשים ותאנים. לבשל, חשופה, במשך 30 דקות יותר או עד הבשר נופל מן העצם.
הסר את השוקיים מן המנה לעטוף בנייר כסף כדי לשמור על חם.
שים את המנה בחזרה על החום ומבשל את המיצים עד עבה ושובב. העונה, לאחר מכן לשרת את שאנקס, מפוזר עם כוסברה, לצד האורז (ראה "הולך טוב עם", נכון).