שעועית ג'יגנטה
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית ג'יגנטה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות נסו שעועית ג'יגנטה עם Fetan וירקות מרירים, תמנון בגריל עם שעועית ג'יגנטה ואורגנו, ו שעועית ג'יגנטה ריחנית עם קונפי שום ומולים (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את השעועית במים בן לילה.
Soooooooooooooo...אם לא חשבת אתמול להשרות את השעועית שלך אתה יכול לעשות את שיטת "השריה מהירה", שהיא לשים את השעועית שלך בסיר מכוסה על ידי לפחות 2 סנטימטרים של מים. מביאים את המים לרתיחה, לכבות את החום ולתת לסיר לשבת עד שהמים מתקררים באופן טבעי ולאחר מכן להרים את התהליך כאילו היית ספוג את השעועית לילה.
מסננים את השעועית מן המים השריית.
שים את השעועית בסיר גדול ולכסות בנדיבות עם מים.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין, עלי דפנה ועור בייקון. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים את השעועית עד שכל השעועית רכה, על 1 שעה.
הוסף יותר מים אם זה מפחית יותר מדי. בדוק את השעועית עבור doneness על ידי ביצוע מבחן שעועית 5. Bite 5 שעועית, אם כולם רכים אז הם נעשים. שעועית לא כל לבשל באותו שיעור כך מבחן שעועית 5 חשוב.
כאשר השעועית מבושלת, להסיר את הסיר מהחום. מתבלים את המים בנדיבות עם מלח ולתת לשבת במשך 15 דקות.
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים. אם לא להשתמש בשעועית מיד, לאחסן אותם במקרר בנוזל שלהם.
שעועית, שעועית הפרי המוזיקלי...