קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שעועית ירוקה Tempura עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים

שעועית ירוקה Tempura עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים
שעועית ירוקה טמפורה עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אנשובי, מי קרח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שעועית ירוקה טמפורה עם איולי Srirachan, שומשום טמפורה שעועית ירוקה עם רוטב סויה, ו שומשום טמפורה שעועית ירוקה עם רוטב סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הטבילה, לשלב את הזיתים, צלפים, אנשובי, ושום במעבד מזון ודופק עד קצוץ היטב מעורבב היטב, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את מיץ הלימון ושמן זית ודופק כמה פעמים כדי להתמזג. אם המרקם עבה מדי או עבה מדי לטבילה, פורי אותו היטב ולהוסיף קצת יותר מיץ לימון או מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
מעבירים לקערה קטנה. זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה, מכוסה, ומקורר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תן לזה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
כדי להפוך את טמפורה, יוצקים על 2 אינץ ' של שמן לתוך סיר כבד גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת). להביא 375°f מעל חום בינוני. כאשר השמן הוא כמעט לטמפרטורה, לעשות את הבלילה. מקציפים את הביצה במזלג בקערה, ואז מכים במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להוסיף את הקמח בהדרגה, להכות בעדינות כמו שאתה הולך; להימנע overmixing או הבלילה תהפוך כבדה. זה צריך להיות דק מספיק עקביות רק בעדינות מעיל את השעועית. אם זה קצת עבה מדי, להכות עוד כף או שתיים של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
זרוק חופן קטן של שעועית ירוקה לתוך הבלילה ומערבבים למעיל. הרם אותם אחד אחד עם מזלג או מלקחיים, המאפשר בלילת עודף לטפטף, ולאחר מכן בעדינות להוסיף אותם בנפרד שמן חם כדי למנוע clumping. מטגנים עד פריך קל השחמה, 2 עד 3 דקות. לגרוף אותם עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. המשך מעיל ומטגנים בקבוצות, המאפשר שמן לחמם בין קבוצות לפי הצורך. מערבבים את הבלילה בעדינות בין קבוצות גם, במיוחד אם באמצעות קמח אורז, אשר במהירות מתחיל להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
קמח אורזקמח אורז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מערבבים את המטבל לרמיקס ומניחים אותו במרכז מגש, מוקף שעועית ירוקה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
מגישים מייד.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות Fram Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות Fram Chenin Blanc
יינות Fram Chenin Blanc
האזור המיוחד מאוד שממנו מגיעים הענבים האלה קרוב יותר לקלנוויליאם מאשר לסיטרוסדל, אבל החלק על ההר נכון מאוד. ממוקם בקרקעות חוליות אדומות עמוקות, בחווה המשקיפה על סרטן הנהרות מכה של Lambertsbay בצד אחד, ואת Olifantsriver וסכר Bulshoek בצד השני. החומציות העסיסית ההדוקה היא המאפיין הבולט של Chenin blanc מאזור זה, לשלב את זה עם בשלות המוסיפה מורכבות עצומה ואתה יודע שיש הרבה אהבה כאן.