שעועית ירוקה בויניגרט עגבניות עבה
שעועית ירוקה בויניגרט עגבניות עבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך פלפל, בזיליקום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות עבה, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות עבה, ו קרם פסטו ריגטוני עם ויניגרט עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; לזרוק היטב.
מערבבים חומצת חומץ, שמן וסוכר, מערבבים היטב עם מקציף תיל.
יוצקים על תערובת עגבניות; לזרוק בעדינות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
לשטוף שעועית; קצוות לקצץ, ולהסיר מחרוזות.
חתוך לחתיכות 2 אינץ'. מסדרים שעועית באוניית ירקות מעל מים רותחים. מכסים ואדים 5 עד 7 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
מניחים שעועית ירוקה בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת עגבניות לשעועית ירוקה, וזורקים בעדינות. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.