קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה - גבינת עיזים מוקרם

שעועית ירוקה - גבינת עיזים מוקרם
שעועית ירוקה-גבינת עיזים גראטין יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם קצפת, גבינת פרמזן טרייה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, שעועית ירוקה וסלט ביצים עם רוטב גבינת עיזים, ו שעועית ירוקה וסלט ביצים עם רוטב גבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקרוע לחם לחתיכות גדולות; דופק במעבד מזון 2 או 3 פעמים או עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
טפטוף שמן על פירורים; להוסיף 1/4 כוס גבינת פרמזן. דופק 5 או 6 פעמים או עד מצופה בשמן. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
דַק-דַק-
4
חותכים שעועית ירוקה לרוחב לשלישים. מבשלים במים רותחים כדי לכסות 3 עד 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
לזרוק יחד שעועית, הבא 4 מרכיבים, ונותר 1/2 גבינת פרמזן כוס. בחוזקה לארוז תערובת לתוך 4 (6-עוז.) ramekins הרדוד. מכסים כל אחד בנייר אלומיניום, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ומפזרים תערובת פירור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים עוד 8 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 5 דקות.
9
הובא לשולחן על ידי מחבר ספר הבישול טסיה Malakasis, הבעלים של בל Chvre creamery ב Elkmont, אלבמה.