קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תפוזים לימון

עוגת תפוזים לימון
ניתן להכין את המתכון לעוגת תפוזים לימון תוך כ-45 דקות. מתאים ל-12 ומחירו 70 סנט למנה מנות. לקינוח הזה יש 605 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר של קונדיטורים, תמצית לימון, חמאה ומיץ תפוזים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת לימון או תפוז (Cake Citron ou Cake Orange), עוגת תפוזים לימון עם זיגוג דבש לימון ועוגת לימון ותפוזים עם ציפוי דבש לימון.

הוראות

1
בקערה קרמי חמאה, קיצור וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, מתחילים ומסיימים עם חומרים יבשים. מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה תמציות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב-350 מעלות 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להקפאה, בקערה, קרמי חמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, הקליפות והתמצית; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים, מקציפים עד שהציפוי מגיע לעקביות הפיזור הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
8
מורחים ציפוי בין השכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir נפתח עם ניחוחות של לבנדר ובונסברי שמפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין המשגע הזה יש תחושה משיי בפה, ממוסגר על ידי רמזים עדינים של עץ אלון מיישון החבית.