שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בייקון, מיונז, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו שעועית ירוקה עם חמוציות, בייקון וגבינת עיזים, פקאן, בייקון ושעועית ירוקה גבינה כחולה, ו שעועית ירוקה מייפל דיז'ון עם בייקון, פקאנים מסוכרים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם מכסה.
מניחים את השעועית הירוקה במחבת גדולה עם מים לכסות; מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד השעועית הם חמים וירוקים בהירים, על 1 דקה.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים באופן שווה פריך, על 10 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף של טפטוף. חזור לחום ולהוסיף את הבצל הירוק; לבשל עד הבצל התרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את תערובת הבייקון, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה, מיונז, מלח ופלפל לשעועית הירוקה; מערבבים.
מורחים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה; מכסים עם המכסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והפולים רכים, כ -20 דקות.