קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון

שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בייקון, מיונז, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו שעועית ירוקה עם חמוציות, בייקון וגבינת עיזים, פקאן, בייקון ושעועית ירוקה גבינה כחולה, ו שעועית ירוקה מייפל דיז'ון עם בייקון, פקאנים מסוכרים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השעועית הירוקה במחבת גדולה עם מים לכסות; מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד השעועית הם חמים וירוקים בהירים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
ניקוז.
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים באופן שווה פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
יוצקים את כל אבל 1 כף של טפטוף. חזור לחום ולהוסיף את הבצל הירוק; לבשל עד הבצל התרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את תערובת הבייקון, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה, מיונז, מלח ופלפל לשעועית הירוקה; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מורחים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה; מכסים עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע והפולים רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה