שעועית ירוקה עם ויניגרט בזיליקום נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם חרדל דיז'ון, שמן זית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה עם ויניגרט בזיליקום, שעועית ירוקה ושריפה ארקטית עם ויניגרט בזיליקום, ו סלט פארו עם עגבניות, שעועית ירוקה, חומוס עם ויניגרט בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים כדי לכסות 8 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
תהליך חומץ ו -5 המרכיבים הבאים בבלנדר עד חלקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים שמן דרך פתיחה עליונה בזרם איטי, יציב, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים שעועית, רצועות פלפל, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
יוצקים ויניגרט על ירקות, משליכים בעדינות את המעיל.