שעועית ירוקה עם חמאה משומנת
שעועית ירוקה עם חמאה משחימה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פקאן, שעועית, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם חמאה ושקדים משחימים, שעועית ירוקה עם חמאה שחומה מתכון אגוזי לוז, ו שעועית ירוקה חמאה משחימה עם בייקון ופקאנים.
הוראות
בסיר 2 ליטר, מניחים שעועית ב 1 אינץ ' של מים.
חום לרתיחה. מרתיחים חשפו 6 עד 8 דקות או עד פריך במכרז (הם לא צריכים להיות" חורק " כאשר אתה נושך לתוך אחד); לנקז. תתחמם.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, להמיס חמאה על אש נמוכה. תיזהר לא לתת לחמאה להישרף או שיהיה לה טעם מר. מערבבים בפקאנים.
חום, ערבוב כל הזמן, עד חמאה הוא חום זהוב. (אם תחתית הסיר חשוכה, ייתכן שיהיה קשה לראות את ההבדל בין חמאה חומה וחמאה שרופה. נסה כפית קטנה של החמאה על צלחת לבנה כדי לראות את הצבע בצורה ברורה יותר.) מיד להסיר מהחום.
יוצקים תערובת חמאה על שעועית; לזרוק מעיל.