שעועית ירוקה צרפתית עם חמאת שאלוט כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה צרפתית עם חמאת שאלוט כתום. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם חמאה, שאלוט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו שעועית ירוקה עם קרמל-חמאת שאלות, שעועית ירוקה עם חמאה בלסמית-שאלוט, ו שעועית ירוקה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני עד חם.
להוסיף שאלות; לבשל עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקליפה כתומה, ואם תרצה, שרי; להסיר מן החום.
מורחים תערובת בשכבה אחת כדי להתקרר.
מערבבים תערובת שאלוט, חמאה, מלח ופלפל; כיסוי וצינה.
מבשלים שעועית ירוקה על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מניחים שעועית בצלחת הגשה; תערובת חמאה כפית על שעועית. לזרוק שעועית בעדינות לפני ההגשה.