שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס
שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פטרוזיליה, אופים במעלות עד טוגנים הם חום זהוב, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן, צ'וריסו עוף לבבי, כרוב, שעועית ומרק פארו, ו צ'יפס כרוב שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
אופים ב 375 מעלות עד צ ' יפס הם חום זהוב, 6 עד 8 דקות. השתמש במרית מתכת קטנה כדי להעביר מגבות נייר. צ ' יפס עדיין יהיה רך כאשר הוסר, אבל יהיה פריך כפי שהם מגניבים.12 צ ' יפס. כל פריך: 36 קלוריות; 76 מ "ג נתרן; 3 מ" ג כולסטרול; 3 גרם שומן; 1 גרם פחמימות; 2 גרם חלבון; 0.16 גרם סיבים.