קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות62
מגזין

שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס

שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס
שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פטרוזיליה, אופים במעלות עד טוגנים הם חום זהוב, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות ובזיליקום מוגש עם צ'יפס פרמזן, צ'וריסו עוף לבבי, כרוב, שעועית ומרק פארו, ו צ'יפס כרוב שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים ב 375 מעלות עד צ ' יפס הם חום זהוב, 6 עד 8 דקות. השתמש במרית מתכת קטנה כדי להעביר מגבות נייר. צ ' יפס עדיין יהיה רך כאשר הוסר, אבל יהיה פריך כפי שהם מגניבים.12 צ ' יפס. כל פריך: 36 קלוריות; 76 מ "ג נתרן; 3 מ" ג כולסטרול; 3 גרם שומן; 1 גרם פחמימות; 2 גרם חלבון; 0.16 גרם סיבים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

10זמן עבודה פעיל : דקות * זמן הכנה כולל: 20 דקותזמן עבודה פעיל : דקות * זמן הכנה כולל: 20 דקות40זמן עבודה פעיל: דקות * זמן הכנה כולל: 3 שעות 30 דקות בתוספת 8 שעות השרייה * צמחוניזמן עבודה פעיל: דקות * זמן הכנה כולל: 3 שעות 30 דקות בתוספת 8 שעות השרייה * צמחוני10ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, עבור משומןחמאה, עבור משומן2smallsגזר, קצוץגזר, קצוץ1מעקבסלרי, קצוץסלרי, קצוץ10ריבס, קצוץ טרי או קפואמצקת לתוך קערות מרק מחוממות ומפזרים גבינת פרמזן. להעביר שמן זית למרק העליון עם, אם תרצהמצקת לתוך קערות מרק מחוממות ומפזרים גבינת פרמזן. להעביר שמן זית למרק העליון עם, אם תרצה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית צפונית גדולה מיובשתשעועית צפונית גדולה מיובשת2(יכול להיות או להרחיק)עלי רוזמרין טחוניםעלי רוזמרין טחונים11 קילו קישואים,עלי טימין טרייםעלי טימין טריים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1קטןאופים ב 375 מעלות עד צ'יפס הם חום זהוב, 6 עד 8 דקות. השתמש מרית מתכת כדי להעביר מגבות נייר. טוגנים עדיין יהיו רכים כאשר יוסרו, אבל יהיה פריך כפי שהם מגניביםאופים ב 375 מעלות עד צ'יפס הם חום זהוב, 6 עד 8 דקות. השתמש מרית מתכת כדי להעביר מגבות נייר. טוגנים עדיין יהיו רכים כאשר יוסרו, אבל יהיה פריך כפי שהם מגניבים12צ'יפס. כל פריך: 36 קלוריות; 76 מ צ'יפס. כל פריך: 36 קלוריות; 76 מ "ג נתרן; 3 מ" ג כולסטרול; 3 גרם שומן; 1 גרם פחמימות; 2 גרם חלבון; 0.16 גרם סיבים8מנות. כל אחד 10 מנות: 203 קלוריות; 251 מ מנות. כל אחד 10 מנות: 203 קלוריות; 251 מ "ג נתרן; 8 מ" ג כולסטרול; 9 גרם שומן; 22 גרם פחמימות; 11 גרם חלבון; 2.40 גרם סיבים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב חבורה קטנה, מגורר (אודותכרוב חבורה קטנה, מגורר (אודות10ריבס, קצוץ טרי או קפואשעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפסשעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס5מערבבים שעועית שלמה שמורות ומבשלים עד מחומם דרך, דקות. (ניתן לקרר ולקרר בין לילה.)מערבבים שעועית שלמה שמורות ומבשלים עד מחומם דרך, דקות. (ניתן לקרר ולקרר בין לילה.)10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1בצל, קצוץבצל, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת היטבגבינת פרמזן מגוררת היטב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1קטןמערבבים יחד פרמזן, שומשום וזרעי פרג בקערה. (אם פרמזן הוא גבשושי, לחץ דרך מסננת ראשונה.)מערבבים יחד פרמזן, שומשום וזרעי פרג בקערה. (אם פרמזן הוא גבשושי, לחץ דרך מסננת ראשונה.)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טחוןפטרוזיליה טחון10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי10ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן-שומשום ופרג צ'יפספרמזן-שומשום ופרג צ'יפס3(יכול להיות או להרחיק)קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי1תפוחי אדמה רותחים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה רותחים, חתוכים לקוביות10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח3(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבורה קטנה Chard שוויצרי, קצוץ( אודותחבורה קטנה Chard שוויצרי, קצוץ( אודות1גדולעגבניות, חתוכות לקוביותעגבניות, חתוכות לקוביות10ריבס, קצוץ טרי או קפואמיםמים