שעועית לבנה, נקניק ומרק תרד
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תרד תינוק, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק שעועית לבנה עם נקניק ותרד, מרק שעועית לבנה עם כרוב נקניקיות ותרד, ו נקניק מעושן, תרד ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, שמן זית חם על אש בינונית.
מוסיפים נקניק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה בכל רחבי, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בטל את כל אבל 1 כף. של שומן מחשיש.
מוסיפים בצל ושום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 3 דקות.
להחזיר נקניק לסיר ולהוסיף מרק עוף, 3 כוסות מים ושעועית. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים בתרד עד נבול, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.