שעועית לבנה, עגבניות ופיצה גבינת עיזים
המתכון שעועית לבנה, עגבניות ופיצה גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. במנה עיקרית זו יש 453 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם עלים קטנים ירוקים כגון ארוגולה תינוק, גבינת עיזים, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: גבינת חמוציות-עיזים שעועית לבנה וסלט כרוב, שעועית לבנה ומרק כרוב עם גבינת עיזים פולנטה, ו ירושה בגריל עגבניות ופיצה גבינת עיזים.
הוראות
מתלה תנור עמדה על המדף הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 260°. שמן קל 17 על ידי 14 אינץ ' גיליון אפייה כבד (ללא צדדים) ומפזרים קמח תירס, הקשה על עודף.
פולוס שעועית עם שום, מרק, ו 1 כפית שמן במעבד מזון עד קצוץ גס מתבלים עם מלח ופלפל.
בצק פיצה אבק והידיים שלך עם קמח. החזקת קצה 1 של בצק באוויר עם שתי הידיים ולתת משטח עבודה מגע תחתון, להזיז את הידיים סביב קצה (כמו סיבוב ההגה), המאפשר משקל של בצק למתוח אותו בערך לתוך סיבוב 10 אינץ'. קמח בחזרה של האגרופים שלך איתם למתוח את הבצק ממרכז התחתון, הפיכת הבצק כדי לשמור על מעגל מחוספס, עד 13 עד 14 אינץ'.
פריך פירה שעועית על בצק, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב קצה. פירה למעלה עם עגבניות ובצל, ואז מפזרים רוזמרין ונקודה עם גבינה. מתבלים במלח ופלפל.
אופים פיצה על מדף התנור התחתון עד הקרום הוא השחמה פריך ציפוי הוא מבעבע, 12 עד 15 דקות.
לזרוק ירקות עם הנותרים 1/2 כפית שמן ומלח ופלפל לטעום ומפזרים על פיצה.