קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

שעועית מונג מבושל בסירופ מתוק

שעועית מונג מבושל בסירופ מתוק
שעועית מונג מבושל בסירופ מתוק עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סוכר דקל, עור על, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. . נסו שעועית Monggo הפיליפינים ו Pechay (שעועית מונג ובוק צ'וי), שעועית מונג Gingered, ו שעועית מונג, סלק וסלט קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שעועית מונג לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 3 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
לנקז ולשטוף לפני השימוש.
3
מערבבים את השעועית עם 5 1/4 ליטר מים בסיר גדול מעל חום בינוני; לבשל עד השעועית הם מכרז, כ 30 דקות. מערבבים את הסוכר לתוך התערובת; לבשל ומערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הסר מן החום לשרת חם.