קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

שעועית פינטו בסגנון "חוות הבישול האיטי"

שעועית פינטו בסגנון
שעועית פינטו בסגנון "חוות הבישול האיטי" עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 372 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך רוטב עגבניות, חומץ סיידר, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-25 דקות. נסו שעועית פינטו סירית איטית, שעועית מנגל סירית איטית מנגל פינטו, ו שעועית פינטו לבישול איטי, עגבניות וסלט בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להשליך כל שעועית שבורה או אבנים. מכסים את השעועית עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים ולאפשר להם להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים במסננת ומניחים בבישול איטי 3 ליטר או גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מוסיפים את שאר המרכיבים הנמדדים למעט שוק החזיר ומערבבים עד לשלב. נסטלה חזיר הוק במרכז התערובת בתחתית הבישול האיטי. מכסים ומבשלים עד שהשעועית רכה והנוזל התעבה מעט, כ 6 שעות על גבוה או 7 עד 8 שעות על נמוך. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.אם תרצה, להסיר את הוק החזיר ללוח חיתוך. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצם( להשליך את העור ואת העצם), לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס, ומערבבים אותו בחזרה לתוך השעועית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס