שעועית פינטו בסגנון "חוות הבישול האיטי"
שעועית פינטו בסגנון "חוות הבישול האיטי" עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 372 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך רוטב עגבניות, חומץ סיידר, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-25 דקות. נסו שעועית פינטו סירית איטית, שעועית מנגל סירית איטית מנגל פינטו, ו שעועית פינטו לבישול איטי, עגבניות וסלט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להשליך כל שעועית שבורה או אבנים. מכסים את השעועית עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים ולאפשר להם להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
מסננים במסננת ומניחים בבישול איטי 3 ליטר או גדול יותר.
מוסיפים את שאר המרכיבים הנמדדים למעט שוק החזיר ומערבבים עד לשלב. נסטלה חזיר הוק במרכז התערובת בתחתית הבישול האיטי. מכסים ומבשלים עד שהשעועית רכה והנוזל התעבה מעט, כ 6 שעות על גבוה או 7 עד 8 שעות על נמוך. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.אם תרצה, להסיר את הוק החזיר ללוח חיתוך. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצם( להשליך את העור ואת העצם), לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס, ומערבבים אותו בחזרה לתוך השעועית.