קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית פינטו מטוגנת עם צ'יפוטלה

שעועית פינטו מטוגנת עם צ'יפוטלה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שעועית פינטו מבושלת עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה, המבורגר Cemita עם שעועית מטוגנת, מיונז Chipotle, אבוקדו, וגבינת Oaxacan, ו הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ.

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 7 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שעועית פינטו ומרכיבים הנותרים; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה