קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית פינטו של בויד

שעועית פינטו של בויד
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית פינטו של בויד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, עצמות צוואר חזיר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. . מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו סלסה.

הוראות

1
מניחים את שעועית פינטו לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. או, להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז ולשטוף לפני השימוש.
3
מביאים את עצמות הצוואר לרתיחה עם 4 כוסות מים בסיר גדול. להפחית את החום בינוני גבוה; מבשלים 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים את השעועית מנוקזת למים רותחים עם עצמות הצוואר; מוסיפים מים נוספים רק כדי לכסות את השעועית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. ודא כי מפלס המים ממשיך לכסות את השעועית כפי שהם מבשלים; להשתמש יותר מים לפי הצורך. לאחר 1 שעה, מערבבים את התקצור; להמשיך רותח עד השעועית הם מכרז, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן