שעועית פינטו של בויד
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית פינטו של בויד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, עצמות צוואר חזיר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. . מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו סלסה.
הוראות
מניחים את שעועית פינטו לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה. או, להביא את השעועית והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. לאחר רותחים, לכבות את החום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מביאים את עצמות הצוואר לרתיחה עם 4 כוסות מים בסיר גדול. להפחית את החום בינוני גבוה; מבשלים 20 עד 30 דקות.
יוצקים את השעועית מנוקזת למים רותחים עם עצמות הצוואר; מוסיפים מים נוספים רק כדי לכסות את השעועית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. ודא כי מפלס המים ממשיך לכסות את השעועית כפי שהם מבשלים; להשתמש יותר מים לפי הצורך. לאחר 1 שעה, מערבבים את התקצור; להמשיך רותח עד השעועית הם מכרז, כ 30 דקות יותר.