שעועית קנליני וטונה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק טונה עם שעועית קנליני, טונה, שעועית קנליני וזיתים שחורים, ו סלט איטלקי קצוץ עם טונה, ארטישוק & שעועית קנליני {2500$בגידה!} (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את השעועית ומניחים בקערה של מים קרים כדי לכסות. להפריש במשך 4 שעות או לילה.
מסננים את השעועית ומניחים אותם בתבשיל חסין אש. הרבעה חצאי הבצל עם כל שיני ולקבור אותם בתבשיל עם שום, טימין, ומרווה.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי אינץ ' לכסות.
מניחים תבשיל על אש נמוכה ולהביא תוכן לרתיחה.
אופים עד השעועית הם מכרז אבל לא רגשני, על 45 דקות. (בדוק לאחר 15 דקות כדי להיות בטוח כי הנוזל הוא רותח והוא עדיין מעל רמת השעועית, הוספת מים רותחים במידת הצורך.) מתבלים עם פתיתי מלח, פלפל ופלפל. להפריש, חשוף, עד מקורר. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
כאשר מוכן לשרת, להסיר את הבצל, שום, ועשבי תיבול. מקפלים בשמן ומנקזים טונה.
מגישים בטמפרטורת החדר, זרועים פטרוזיליה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;