קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

שעועית קנליני וטונה

שעועית קנליני וטונה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק טונה עם שעועית קנליני, טונה, שעועית קנליני וזיתים שחורים, ו סלט איטלקי קצוץ עם טונה, ארטישוק & שעועית קנליני {2500$בגידה!} (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים את השעועית ומניחים בקערה של מים קרים כדי לכסות. להפריש במשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים התנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מסננים את השעועית ומניחים אותם בתבשיל חסין אש. הרבעה חצאי הבצל עם כל שיני ולקבור אותם בתבשיל עם שום, טימין, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
שוםשום
שעועיתשעועית
בצלבצל
טימיןטימין
מרווהמרווה
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי אינץ ' לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
מניחים תבשיל על אש נמוכה ולהביא תוכן לרתיחה.
6
הסר מהחום והנח בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד השעועית הם מכרז אבל לא רגשני, על 45 דקות. (בדוק לאחר 15 דקות כדי להיות בטוח כי הנוזל הוא רותח והוא עדיין מעל רמת השעועית, הוספת מים רותחים במידת הצורך.) מתבלים עם פתיתי מלח, פלפל ופלפל. להפריש, חשוף, עד מקורר. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כאשר מוכן לשרת, להסיר את הבצל, שום, ועשבי תיבול. מקפלים בשמן ומנקזים טונה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
טונהטונה
שמן בישולשמן בישול
9
מגישים בטמפרטורת החדר, זרועים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;