שעועית קנליני שמנת עם שום אורגנו
שעועית קנליני שמנת עם שום אורגנו יכול להיות רק ללא גלוטן וטבעוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-6 דקות. מתכונים דומים: שעועית קנליני שמנת עם שום אורגנו, שעועית קנליני עם שום ומרווה, ו רוזמרין Crockpot & שעועית שום Cannellini.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי 6 ליטר. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
שעועית ניקוז; לחזור למחבת.
הוסף 1 גלון מים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 שעות או עד במכרז.
מסננים שעועית, הזמנת 3/4 כוס בישול נוזלי.
מניחים שעועית בקערה; מערבבים נוזלי בישול שמורות ומלח.
בואו לעמוד 30 דקות. לשטוף ומחבת יבשה.
להוסיף אורגנו, שום, עלה דפנה; לטגן 2 דקות או עד שום זהוב. מערבבים בתערובת שעועית. מביאים לרתיחה; מבשלים 4 דקות או עד שמנת, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מן החום; להסיר ולהשליך שום עלה דפנה.