כדי להכין בצק מאסה, לשלב מרק 2 כוסות תירס בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
כף קלה masa harina לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
שלב מאסה קרינה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(תערובת תירס מסה)
(צינור גדול)
16
מוסיפים תערובת מרק וחמאה לתערובת מאסה; מערבבים עד לקבלת בצק רך. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
כדי להכין רוטב, לחמם 2 כפיות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
להוסיף 1 בצל כוס, jalapeo, ושום; קצוץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
19
מוסיפים tomatillos ו 5 מרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית מלח); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
(צינור גדול)
20
מניחים תערובת tomatillo ועלים כוסברה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
Tomatillos
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
21
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
22
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
23
כדי להרכיב, עבודה עם קליפה 1 בכל פעם, מקום 3 כפות בצק מאסה במרכז קליפה על 1/2 אינץ 'מלמעלה, ולחץ על הבצק לתוך מלבן 4 x 3 אינץ'. כפית 2 כפות תערובת שעועית למטה 1 צד של בצק. מקפלים קליפה מעל tamale, כדי להיות בטוח כדי לכסות את המילוי עם בצק; לקפל מעל 1 יותר זמן. מקפלים את הקצה התחתון של קליפה תחת.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
24
מניחים את הטמלה, בצד התפר למטה, על המדף של מחבת מטלית מרופדת במגבת לחה. חזור על ההליך עם קליפות שנותרו, בצק, תערובת שעועית. מכסים tamales מלא עם עוד מגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
25
יוצקים 2 כוסות מים חמים בתחתית מחבת broiler; למעלה עם מתלה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
26
קיטור ב 450 במשך 1 שעה, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על עומק של כ 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.