קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שעועית שחורה ומרק סלסה

שעועית שחורה ומרק סלסה
. אם יש לך שעועית, בצל ירוק, סלסה עבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. נסו שעועית שחורה ומרק סלסה, שעועית שחורה ומרק סלסה, ו שעועית שחורה ומרק סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון חשמלי או בלנדר, לשלב שעועית, מרק, סלסה, כמון. להתמזג עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
כמוןכמון
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
מחממים את תערובת השעועית בסיר מעל חום בינוני עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מרק מצקת לתוך 4 קערות בודדות, העליון כל קערה עם 1 כף של שמנת חמוצה 1/2 כף בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."