שעורה ופטריות עם שעועית
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב, צמחוניים (לקטו אובו), וטבעוניים למתכונים שלכם, שעורה ופטריות עם שעועית עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 184 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים היטב כתוספת זולה. מתכון זה אהוב על ידי 40 חובבי אוכל וטבחים. אם יש לכם שעורה, ציר ירקות, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 92% . נסו את צדפות ים פראיות צרובות עם חומוס ושעורה , שעועית שחורה ואפונה ירוקה עם אורז ושעורה , ופטוצ'יני עם שעועית, ברוקולי ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית, ומערבבים פנימה את הפטריות, הבצל, הסלרי והשום.
ערבבו את ציר השעורה וציר הירקות בסיר. הביאו לרתיחה, כסו והנמיכו את האש. בשלו על אש קטנה 45 עד 50 דקות, עד שהשעורה רכה.
ערבבו את השעועית הלבנה לתוך תערובת השעורה. המשיכו לבשל כ-5 דקות, עד שהשעועית חמה.