שף Empellón אלכס Stupak של טאקו צ'וריסו ירוק תוצרת בית עם כרוב ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Empellón השף אלכס Stupak של טאקו צ'וריסו ירוק תוצרת בית עם כרוב ותפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 934 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-132 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותרימו כתף חזיר טחונה, כרוב, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו טאקו ארוחת בוקר עם צ'וריסו תוצרת בית, תפוחי אדמה פריכים, וביצה, טאקו ארוחת בוקר עם תפוחי אדמה פריכים, צ'וריסו, וביצה מטוגנת, ו עוף וצ'וריסו Romesco עם תפוחי אדמה ספרדית וקייל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את צ ' וריסו הירוק: במחבת קטנה, טוסט פלפל, זרעי כוסברה, אורגנו, עלה דפנה ו ציפורן על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר את התבלינים למטחנת תבלינים ולתת מגניב לחלוטין, ואז טוחנים אותם דק.
באותו מחבת, לצלות את שיני השום מעל חום גבוה, מפנה, עד רך חרוך כתמים, על 10 דקות.
תן את השום מגניב, ואז לקלף ולהעביר את שיני בבלנדר.
צולים את poblano ישירות מעל להבת גז או תחת מבער שחומם מראש, מפנה, עד חרוך בכל רחבי.
בואו להתקרר, ואז לקלף, גזע זרע צ ' ילה.
מוסיפים את צ ' ילה, פטרוזיליה, חומץ שרי ו 1 1/2 כפיות מלח לבלנדר ומחית עד חלקה.
בקערה בינונית, מערבבים את חזיר הקרקע עם מחית התבלינים. לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על צ ' וריסו ירוק להכניס למקרר לילה.
הפוך את המילוי: מחממים התנור ל 350°. על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. צלוי במשך כ -30 דקות, זורק פעם אחת, עד זהב ומכרז.
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את השום ואת צ 'וריסו הירוק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את צ' וריסו עם כפית, עד שהוא רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים את כרוב ולזרוק עד רק נבול, ולאחר מכן להוסיף 1/3 כוס מים. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך ואת צ ' וריסו מבושל, על 10 דקות. מקפלים את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.
כפית את המילוי על טורטיות ומגישים עם queso פרסקו ו crema.
יין זיווג: טרי, ברי עשיר Malbec: 2009 Catena Zapata
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.